Η Caldera χρησιμοποιεί μόνο κορυφαίες πρώτες ύλες για τα μαγιό που κατασκευάζει οι οποίες προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από Ευρωπαϊκά εργοστάσια παραγωγής πρώτων υλών για μαγιό όπως υφάσματα, μπανέλες, Cups, κλωστές και λάστιχα.

Ωστόσο τα κάθε είδους προϊόντα αντηλιακής προστασίας όπως κρέμες, λοσιόν και έλαια καταπονούν σε μεγάλο βαθμό το μαγιό μας, όταν δε αγνοούμε κάποιους στοιχείωδης κανόνες συντήρησης μπορεί να το καταστρέψουν ολοσχερώς (αλλοίωση συνοχής πλέξης υφασμάτων, λάστιχων και ξεθώριασμα χρωμάτων).

Μερικές συμβουλές από την Caldera:

 

1.Χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό και μικρή ποσότητα απορρυπαντικού (χωρίς χλώριο) για να το καθαρίσετε. Απλώστε αμέσως να στεγνώσει και μην το αφήνετε διπλωμένο και βρεγμένο.

2.Αποφύγετε να κάνετε χρήση σε χλωριωμένο νερό. Έχει αποδειχθεί ότι η συνεχής χρήση του μαγιό σε πισίνες μειώνει δραματικά τη διάρκεια ζωής των υλικών του (χρώμα και ελαστικότητα).

3.Μην αποθηκεύετε το μαγιό σας σε πλαστικές σακκούλες και ειδικά αμέσως μετά τη χρήση του στην παραλία. Οι υψηλές θερμοκρασίες που θα αναπτυχθούν μέσα στη σακκούλα σε συνδυασμό με την επάλειψη αντιηλιακού θα το καταστρέψουν.